luni, 18 februarie 2013

Kituri stalpi catenare

Am reorganizat kiturile de stalpi catenare. Am dorit sa fac acest lucru pentru ca modelul original de kit (acela care propunea 5 modele diferite de stalpi pe aceeasi placa de alama fotodecupata) era destul de putin practic. Noile kituri sunt acum mai usor de comandat fiindca exista cate un model de kit special dedicat fiecarui tip principal de stalpi si veti vedea ca ofera si alte cateva avantaje. Mai intai va prezint noile kituri:

K1303*ab:
- kitul cuprinde toate materialele necesare fabricarii a doi stalpi cu o singura consola (similari modelelor K1011*a  si K1011*b)
- pret kit: 4 euro

K1303*c:
 - kitul cuprinde toate materialele necesare fabricarii a doi stalpi cu consola dubla (similari modelului K1011*c)
- pret kit: 5 euro

K1303*d:
- kitul cuprinde toate materialele necesare fabricarii a doi stalpi cu consola dubla (similari modelului K1011*d)
- pret kit: 5 euro

K1303*fg:
- kitul cuprinde toate materialele necesare fabricarii a doi stalpi cu tripla consola (similari modelelor K1011*f  si K1011*g, cate unul din fiecare)
- pret kit: 6 euro

 Fata de seria anterioara exista doua modificari importante la acesti stalpi:
- am folosit tabla de 0,3 mm in loc de 0,25 mm (acest lucru contribuie in primul rand la usurinta de montare a kiturilor, dar ofera si o rigiditate de ansamblu mai buna a stalpului)
- in afara de modelul original de prindere pe diorama (cu 2 tinte sau suruburi mici de lemn) acum exista posibilitatea de a prinde stalpii prin intermediul unui surub M2,5 fixat in baza si care este suficient de lung (25 mm) incat sa traverseze placa dioramei. Aceast metoda alternativa de prindere ofera mai multa flexibilitate la montaj. Vedeti in desenul de mai jos o comparatie intre cele 2 metode de prindere:

Toate modelele de stalpi catenare vor fi si de acum inainte disponibile pentru comanda gata asamblate si vopsite. Codurile de comanda se schimba insa dupa cum urmeaza:
- K1101*a devine K1303*a
- K1101*b devine K1303*b si asa mai departe.
La momentul comenzii va trebui precizata si metoda de prindere pe care o preferati (cu tinte sau cu surub).
Preturile pentru stalpii care se prind cu tinte raman neschimbati, pentru modelul de prindere cu surub se va adauga suma de 0,2 euro per stalp.
Zilele urmatoare voi prezenta noile modele de stalpi catenare cu traverse peste 3 sau 4 linii. Va astept sa reveniti.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu