joi, 28 februarie 2013

Stalpi cu traversa

Gama de stalpi catenare propusa de mine nu ar fi fost completa daca nu ar include si versiuni de stalpi cu traverse peste mai multe linii. Exact aceasta lipsa este acum rezolvata de kiturile K1305-ab. Aceste kituri permit traversarea unui numar de 3 linii  (K1305-a) sau 4 linii (K1305-b) si permit combinatii variate de console (simple lungi sau scurte, duble de aceeasi parte sau duble pe parti opuse ale stalpului). Iata cum arata modelele pe care vi le propun:
Fiecare kit este compus din 2 stapi (similari cu modelul obisnuit, dar mai inalti), doua semitraverse de lungime 100,6 sau 130,6 mm, doua console pentru stalpii de sustinere si una sau doua console suspendate de traversa. Distanta dintre axele stalpilor de sustinere este de 185, 6 mm pentru kitul K1305-a si de 245,6 pentru kitul K1305-b, dar poate fi marita daca este nevoie pana la maxim: 195,6 pentru kitul K1305-a si respectiv 255,6 pentru kitul K1305-b. Modificarea distantei se face simplu, prin montarea stalpului in prima in loc de a doua fanta a traversei. Solutia este similara celei folosite in realitate.
Intrucat numarul de combinatii intre toate tipurile de console este destul de mare, am hotarat sa simplific la maxim modul de comanda, si anume fiecare kit are un pret fix, care nu se modifica in functie de configuratia particulara dorita.
De exemplu un kit K1305-a se poate comanda cu o consola simpla de tip B pe unul din stalpii de sustinere, cu o consola suspendata simpla de tip A si cu o consola dubla de tip D pe celalalt stalp de sustinere. Nu exista nici un fel de restrictii legate de tipurile de console ce se pot pune pe stalpii de sustinere, dar consolele suspendate de traverse pot pe moment fi numai de tip A sau B (simple lungi sau scurte).
Kitul este fabricat din alama fotodecupata de 0,3 mm grosime, tije de nichel-argint de 0,6 mm diametru, tije alama de 0,15 si 0,3 mm diametru si izolatori plastic.

Preturile pentru un kit gata montat si vopsit sunt:
K1305*a: stalpi cu traversa peste 3 linii (orice combinatie) ...15 eur
K1305*b: stalpi cu traversa peste 4 linii (orice combinatie) ...19 eur

Comentariile dvs sunt ca de obicei, binevenite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu